Lux Express

Kasutaja avatar
reisisell
Postitusi: 2268
Liitunud: 06 Jaan 2018, 17:59
Asukoht: Tallinn

Lux Express

Postitus Postitas reisisell »

Koduleht: https://luxexpress.eu

Liinid:
Rahvusvahelised liinid:Tallinn - Riia, Tallinn - Vilnius, Tallinn - Varssavi, Tallinn - Peterpuri, Tallinn - Moskva, Tallinn - Minsk, Pärnu - Riia, Pärnu- Vilnius, Tartu - Riia, Jõhvi - Peterburi, Narva - Peterburi, Narva - Riia, Peterburi - Helsingi, Vilnius - Varssavi
Kohalikud liinid: Tallinn - Haapsalu, Tallinn - Võru, Tallinn - Võru, Tallinn - Kuressaare, Tallinn - Tartu, Tallinn - Narva

Pilt

Kaspar90
Postitusi: 1805
Liitunud: 06 Jaan 2018, 19:20

Re: Lux Express

Postitus Postitas Kaspar90 »

Olen reisinud ka Euroopas bussidga ja Lux Express on nendega võrreldes ikka väga mugav.

Riinu
Postitusi: 31
Liitunud: 07 Jaan 2018, 00:54
Asukoht: Viimsi

Re: Lux Express

Postitus Postitas Riinu »

Mõnusalt pikk istmevahe on Luxi bussides on väga mõnus.

Kasutaja avatar
vandersell
Postitusi: 1958
Liitunud: 06 Veebr 2018, 21:36

Re: Lux Express

Postitus Postitas vandersell »

Ka siin foorumis äramainitud reisiblogijad Nate ja Kate hindavad Luxi teenuseid:
https://www.youtube.com/watch?v=42c2wfEACfY
“The best view comes after the hardest climb”


kaisa
Postitusi: 72
Liitunud: 10 Apr 2018, 20:47

Re: Lux Express

Postitus Postitas kaisa »

Olen kasutanud korduvalt Lux Expressi teenuseid Riia suunal ja korra ka Vilniuse suunal. Bussid on neil tõesti mugavad ja kõik mugavusteenused on ainult plussiks. Ainukene, millega tegelema peaks on bussijuhtide klienditeeninduse oskused. Enamus bussijuhtidest on keskealised mehed, kes pole midagi klienditeenindusest kuulnud ega näinudki, aga selleks võiks neile koolitusi organiseerida. See kehtib nii Eesti kui Läti bussijuhtide kohta. See märkus ei kehti nendele klienditeenindajate kohta, kes Tallinnas näiteks bussis vastuvõtuga tegelevad ja on üldjuhul ka nooremast põlvkonnast. Ecolinesiga olen sunnitud ka paar korda sõitma ja seal on seis täpselt sama, aga Luxi puhul oleks see veel üks suur samm täiusliku teenuse poole.

Ats
Postitusi: 51
Liitunud: 01 Apr 2018, 19:31

Re: Lux Express

Postitus Postitas Ats »

Viimsel kahel korral on Riia bussis olnud probleemiks see, et meediakeskuse USB on väsinud ja kui õige nurga all ei hoia, siis ei tööta.

Helen25
Postitusi: 8
Liitunud: 27 Mai 2018, 20:02

Re: Lux Express

Postitus Postitas Helen25 »

Jagaks ühte nippi, mis on üsna lihtne, aga keegi ehk ise pole tulnud selle peale. Paaril korral olen kaaslasega kasutanud ööbussi, mis väljub õhtul ja saabub öösel Riiasse, et jõuda varahommikusele lennule. See on aeg, kust tahaks magada ja hea oleks kahte istet selleks kasutanud. Kui Tallinnast buss väljub, siis sellel hetkel võib ju kõrval tühi istmepaar olla, aga alati on võimalus, et keegi ka Pärnust sinna tuleb. Selle jaoks saab mobiiliga minna luxi kodukale ja üritada sealt osta Pärnust piletit ja sealt on näha kas see koht on vaba. Korra juhtus, et see koht oli kinni, aga selle taga olevad kohad jällegi vabad. Nii saimegi mõlemad üle kahe pingi rahulikult magada ilma, et keegi keset sõitu üles ärataks. Ei pea vist siinkohal ütlema, et Ecolines ja muu sarnastega, mille pileteid netis teha saab, on võimalik samamoodi teha.



Vasta

Mine “Bussifirmad”