Wizz Air

seljakotirändur
Postitusi: 1386
Liitunud: 05 Aug 2019, 18:00

Re: Wizz Air

Postitus Postitas seljakotirändur »

vandersell kirjutas:
29 Jaan 2019, 21:39
Jagan selles teemas ka oma postitust:
vandersell kirjutas:
29 Jaan 2019, 21:39
Üks nipp, mida jagati Travelfree Facebooki grupis. See peaks toimima Ryanairi, Wizz Airiga ja äkki veel mõne odavlennufirmaga.
Kuidas saada endale laiema istmevahega koht:
Check Inni tegemine tuleb jätta võimalikult viimasele minutile näiteks pool tundi enne selle sulgemist. Kuna mõlemad lennufirmad teenivad suure osa tulust oma lisamüügist, siis niisama ei soovita midagi anda. Nii toimibki süsteem, kus esmalt määratakse kindlat kohta mitteostnud reisijatele ainult tavakohad ja alles siis kui need on jagatud lähevad jagamisele avariiväljapääsu kohad. Õnnestumiseks peab muidugi lennuk olema täis müüdud, mida nendel firmadel ka tihti on. Wizz airi puhul oli seal samas teemas mitmeid pilte tehtud, et see süsteem tõesti toimib.
Ohukohad:
1)Check inn ununeb õigel ajal teha, puudub vajalikult hetkel internet vms
2)Kui lend on ülebroneeritud, siis olete teie suure tõenäosusega see, kes maha jääb. See muidugi võib hüvitise maksmise kohustuse tõttu ka boonuseks olla kui sihtkohta või koju otseselt kiiret ei ole.

Tänud nipi eest. Rida 2 akna all oli tulemuseks. Üks väga mõnus lennukogemus.

Kasutaja avatar
vandersell
Postitusi: 1958
Liitunud: 06 Veebr 2018, 21:36

Re: Wizz Air

Postitus Postitas vandersell »

Wizz Air hakkab lisateenusena pakkuma auto-chek in teenust:
https://www.exyuaviation.com/2020/01/wi ... ck-in.html
“The best view comes after the hardest climb”



Mihkel
Postitusi: 634
Liitunud: 30 Mär 2018, 12:49

Re: Wizz Air

Postitus Postitas Mihkel »

Wizz Air aina paugutab siin. Huvitav, kas selline varajane ja agresiivne start toob neile edu või mitte. Siiski positiivne on näha, et keegi ka tegutseb ja ei kerja igasuguseid toetusi riigilt.

Sepp
Postitusi: 200
Liitunud: 04 Veebr 2018, 23:37

Re: Wizz Air

Postitus Postitas Sepp »

Mõtlesin, et huvitav, kuidas Wizz Air ja Ryanair siin kriisis nii edumeelsed ja positiivsed on. Tegelikult tasub siin vaadata kahte erinevat ärimudelit ja kliendibaasi. Odavlennufirmade mudel on ilma suuremaid mugavusi pakkumata viia inimesed ühest lennujaamast teise nii odavalt kui võimalik. Lufthansa, Loti ja teiste suuremate ärimudel on kasutada sõlmlennujaama, et jõuda väga paljudesse kohtadesse maailmas.
Näiteks:
1)Wizz Air liinil Tallinn - Kiiev lennukite täituvus oleks tavapärane täitumus, miinus koroona tõttu mittereisivad inimesed.
2)Lufthansa Tallinn-Frankfurt lennukite täituvus oleks tavapärane täitumus, miinus koroona tõttu mittereisivad inimesed, miinus need reisijad, kelle sihtkohta Frankfurdist edasi ei lennata. Kuna Franfurdist just palju liine avatud ei ole ja ausalt öeldes mul ei tule ühtegi tuttavat ette, kes oleks lennanud kunagi ainult Frankfurti. Seega on selle teise mudeliga kaotused hetkel oluliselt suuremad.

Kasutaja avatar
käbi
Postitusi: 1023
Liitunud: 08 Veebr 2018, 14:15

Re: Wizz Air

Postitus Postitas käbi »

Mõte muidu õige, aga siiski üks trump on ka nendel sõlmlennujaamu kasutatavatel lennufirmadel. Nemad saavad lennutihedust oma liinidel muuta väiksemaks. See muidugi võib viia ebamugavate ümberistumisaegada juurde, aga kui vaja reisida, siis see takistuseks ka pole. Odavlennufirmadest eriti Wizz Air lendab sihtkohtadesse tihti 3-4 korda nädalas ja seda tihedust väiksemaks ei tee, sest nii kaob edasi-tagasi lendamise mõte.

ürgmees
Postitusi: 25
Liitunud: 21 Sept 2019, 18:34

Re: Wizz Air

Postitus Postitas ürgmees »

See, et Wizz Air sai lennata Ukrainast Eestisse ainult ühe päeva on ikka täielik huumor. Sellised juhtumised võivad lennufirma panna tõsiselt mõtlema, kas siit uusi liine tulevikus avada. Ma saan aru, et viirusesse tuleb tõsiselt suhtuda, aga kui Tartu koroonakloune isegi ei trahvita. Tõsi Ukrainast saabunud tööjõu puhul oli ka rikkumisi, aga siin võiks panna keelust üleastujatele riigist väljasaatmine ja teatud arv aastaid võimalust EU-s mitte töötada.

dimitri.u.
Postitusi: 28
Liitunud: 05 Mai 2020, 20:04

Re: Wizz Air

Postitus Postitas dimitri.u. »

Wizz Airi lisamüügi osakond on teinud taaskord tublit tööd ja tulnud välja järjekordse teosega. Kui kahekesi reisides ei taha kindlate kohtade eest maksta, siis uus lisavalik on see, et 24 euro eest kogu broneeringu kohta kindlustate endale kõrvuti kohad.

Rasmus
Postitusi: 13
Liitunud: 14 Juul 2019, 16:52

Re: Wizz Air

Postitus Postitas Rasmus »

Kas see teenus on mõeldud lollidele? Umbes poole odavam oleks ju see, et kaks inimest teevad eraldi broneeringu. Esimene ei maksa midagi ja vaatab kuhu koha saab ja teine ostab koha tema kõrvale pärast seda lihtsalt.

Vasta

Mine “Lennufirmad”