Tropical Islands veekeskus

Vasta
Kasutaja avatar
reisisell
Postitusi: 2268
Liitunud: 06 Jaan 2018, 17:59
Asukoht: Tallinn

Tropical Islands veekeskus

Postitus Postitas reisisell »


Kasutaja avatar
vandersell
Postitusi: 1958
Liitunud: 06 Veebr 2018, 21:36

Re: Tropical Islands veekeskus

Postitus Postitas vandersell »

“The best view comes after the hardest climb”


florist
Postitusi: 5
Liitunud: 05 Aug 2019, 20:03

Re: Tropical Islands veekeskus

Postitus Postitas florist »

Pärast perega külastamist olid tunded mõneti kahestunud. Ühtpidi veekeskus on ise väga võimas ja jättis kustumatu mulje. Samas ööbimine sai võetud telkides keskuses ja see osutus kohati piinaks, sest öösiti oli seal magamiseks ikka uskumatult lämbe. Soovitaks siis kas kulutada rohkem raha ja võtta majutus toas või üritada saada ööbimist mujal.

reisiline
Postitusi: 4
Liitunud: 15 Jaan 2020, 11:57

Re: Tropical Islands veekeskus

Postitus Postitas reisiline »

Tahaks kevadel lapsega kahekesi lennata lõhikeseks linnapuhkuseks Berliini. Plaanis oleks külastada ka veekeskust, aga kuna see asub linnast välja siis tekib küsimus sinna saamises. Väga hea orjenteeruja ei ole ja eelistaks igasuguseid ümberistumisi vältida. Google maps ühistranspordi teekonda välja ei suutnud pakkuda. Berliini majutust veel pole, aga esialgu üritaks ikka kesklinna kanti leida ja kui sinna ei saa, siis kesklinnast lennujaama poole.

Riinu
Postitusi: 31
Liitunud: 07 Jaan 2018, 00:54
Asukoht: Viimsi

Re: Tropical Islands veekeskus

Postitus Postitas Riinu »

Alexanderplatzilt lähed rongi peale, mis suundub Cottbus poole. Ostma pead endale Berlin-Brandenburg pileti. Ronge peaks sinna väga tihedalt minema. Isegi kui on mingisugune ooteaeg, siis Alexanderplatzi ümbruses leiab ajaviidet küllaga. Rongist maha tuled Tropical islands station peatuses. Sealt on veel 3-4km veekeskuseni, aga seal peaks olema ilusti tasuta veekeskuse transfeer.

Vasta

Mine “Brandenburgi liidumaa”