Ukraine International Airlines

seljakotirändur
Postitusi: 1386
Liitunud: 05 Aug 2019, 18:00

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas seljakotirändur »

Kui lennõnnetuses kahtlustatakse lennuki tüüpprobleemi, siis jäetakse seda tüüpi lennukid maale seisma kuni sobiva kinnituseni. UIA peatas peatas lennud Teherani kuni edasise teavituseni. See ju peaks ka midagi näitama...

kaisa
Postitusi: 72
Liitunud: 10 Apr 2018, 20:47

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas kaisa »

Kaastunnne lähedastele! Lennufirma kodulehel reisijate nimekirja vaadates tekib eriliselt õõva reisijate vanus. Väga palju oli reisil noori, kellel elu oleks olnud veel ees. Lihtsalt jube!


SanderS
Postitusi: 1525
Liitunud: 07 Jaan 2018, 15:32

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas SanderS »

Hetkel just AK-s ikkagi räägitakse väga tugevalt ikkagi õhutõrjesüsteemi eksimusest Iraani poolelt põhinedes USA infole.

Mihkel
Postitusi: 634
Liitunud: 30 Mär 2018, 12:49

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas Mihkel »

Austusest kõigi kaasfoorumlaste hulgast. Vaevalt olete teie need, kes tõe välja suudavad selgitada.


Kasutaja avatar
vandersell
Postitusi: 1958
Liitunud: 06 Veebr 2018, 21:36

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas vandersell »

Nüüdseks ilmselt juba vähe neid, kes usuvad, et tegemist oli millegi muu kui raketirünnakuga. Eks see näitemäng, mida Iraan teeb on enda inimeste jaoks, et rahvas ei pööraks riigi vastu. Täna oli juba uudis, et buldooserid lükkavad õnnetuspaika üle. Kuna räägitakse, et tegemist polnud tahtliku teoga, vaid eksimusega, siis ma ei oska üldse ette kujutadagi, mis toimub selle mehe(ilmselt) peas, kes selle valeotsuse tegi.
“The best view comes after the hardest climb”


kenny
Postitusi: 20
Liitunud: 27 Okt 2018, 19:20

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas kenny »

Mitte, et ma mingilgi moel seda asja õigustada tahaks, aga ärme unusta, et meie Eesti metsade vahel on endiselt kadunud üks Hispaania hävituslennuki rakett.

Kaspar90
Postitusi: 1805
Liitunud: 06 Jaan 2018, 19:20

Re: Ukraine International Airlines

Postitus Postitas Kaspar90 »

Kuidagi imelik tunne tekib seda teemat lugedes. Alguses jutt, et tehniline rike ja allalaskmine välistatud Iraani poolt. Alguses kinnitasid seda ka läänevõimud. Natukene hiljem Iraan tunnistas, et lasi selle lennuki alla pärast erinevaid videosid, mis levisid ja lääne luureinfole. Nüüd pärast seda on võrdlemisi vaikus. Ma ei teagi, mis siin edasi peaks juhtuma, aga kui ma peaks mõne kannatanud lähedane olema, siis hetkel ma ei suuda ette üldse kujutadagi, mis tunded mind valdaks. Iraani juhtimiskultuuri arvestades julgeks mina arvata, et karistada saavad need, kes sisuliselt üldse süüdi polnud.

Vasta

Mine “Lennufirmad”