Söögikultuur Lõuna-Koreas

Pilt Pilt
Vasta
Kasutaja avatar
reisisell
Postitusi: 2268
Liitunud: 06 Jaan 2018, 17:59
Asukoht: Tallinn

Söögikultuur Lõuna-Koreas

Postitus Postitas reisisell »

Teema arutamaks erinevate kohalike söökide üle. Milliseid toite tuleks kindlasti proovida ja millised võiks vahele jätta. Samuti on oodatud info, kust saab neid toite Eestis süüa.

Üldised nõuanded:
  • Lõuna-Koreas on ebaviisakas alustada söömist esimesena, kui sa pole just kõige vanem. Alustavad lauas kõige vanemad istujad.

Reisilt toiduaineid koju kaasa ostes tasub arvestada:
Euroopa Liitu ei tohi kolmandatest riikidest tuua liha- ja piimatooteid ning muid tooteid, mis sisaldavad piima või liha, samuti nende saadusi ja tooteid nendest. Siia kuuluvad nt vorst, lihakonservid, pekk, pirukad, vareenikud, pelmeenid, jäätis, kondenspiim, täidetud köögiviljad, valmis sinep jms. Puu ja köögiviljadest on lubatud AINULT värsked ja kuivatatud ananassid, kookospähklid, banaanid, datlid ja värsked durianid.

raixxx
Postitusi: 616
Liitunud: 04 Mär 2018, 18:59

Re: Söögikultuur Lõuna-Koreas

Postitus Postitas raixxx »



maria
Postitusi: 7
Liitunud: 11 Dets 2018, 16:57

Re: Söögikultuur Lõuna-Koreas

Postitus Postitas maria »

Keskturul on üks mõnus söögikoht, mis pakub Lõuna-Korea kööki. Ma ei tea, kas mõni muu koht üldse Eestis seda üldse pakub? Olen seal mitmeid kordi käinud ja alati olen rahule jäänud.

LiisS
Postitusi: 5
Liitunud: 13 Sept 2020, 21:14

Re: Söögikultuur Lõuna-Koreas

Postitus Postitas LiisS »

Kiidan samuti seda sama kohta. Korea toidust palju ei tea, aga selle koha toidud olid tõesti head.

Vasta

Mine “Lõuna-Korea‎”